Lheu Blang, Darul Imarah, Aceh Besar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Lheu Blang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Besar
KacamatanDarul Imarah

Lheu Blang nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Darul Imarah, Kabupatén Aceh Besar, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Darul Imarah, Aceh Besar


Gnome-home.svg