Lhok Beuringen, Tanah Jambo Aye, Aceh Utara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Lhok Beuringen
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Utara
KacamatanTanah Jambo Aye

Lhok Beuringen nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Tanah Jambo Aye, Kabupatén Aceh Utara, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Tanah Jambo Aye, Aceh Utara


Gnome-home.svg