Lhok Reuhat, Cot Girek, Aceh Utara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Lhok Reuhat
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Utara
KacamatanCot Girek

Lhok Reuhat nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Cot Girek, Kabupatén Aceh Utara, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Cot Girek, Aceh Utara


Gnome-home.svg