Ligan, Sampoiniet, Aceh Jaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Ligan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Jaya
KacamatanSampoiniet

Ligan nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Sampoiniet, Kabupatén Aceh Jaya, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Sampoiniet, Aceh Jaya


Gnome-home.svg