Ligung, Majalengka

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Ligung

Peta lokasi Kacamatan Ligung
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Majalengka
Camat -
Lega 62,25 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Ligung nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.




Nuvola filesystems folder home.png