Limo, Dépok

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Limo

Peta lokasi Kacamatan Limo
Propinsi Jawa Barat
Kota Dépok
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Limo nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Dépok, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.




Nuvola filesystems folder home.png