Linggajaya, Cisitu, Sumedang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Linggajaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanCisitu

Linggajaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cisitu, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg