Lompat ke isi

Linggarsari, Paléréd, Purwakarta

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Linggarsari
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Linggarsari
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténPurwakarta
KacamatanPaléréd

Linggarsari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Paléréd, Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Sajarah

[édit | édit sumber]

Profil Pamaréntahan

[édit | édit sumber]

Profil Daérah

[édit | édit sumber]

Wates Wilayah

[édit | édit sumber]

Géografis

[édit | édit sumber]

Démografi

[édit | édit sumber]

Poténsi

[édit | édit sumber]

Tatanén

[édit | édit sumber]

Tumbu Luar

[édit | édit sumber]