Lini Sistan jeung Baluchestan 2013

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lini Sistan jeung Baluchestan 2013
Lua error in Modul:Location_map at line 510: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Iran" does not exist.
Tanggal 16 April 2013 (2013-04-16)
Wanci: 15:44 IRDT (UTC+04:30)
Kekuatan 7,8 Mw
Jero: 82.0 km (51.0 mi)
Épiséntrum: 28°03′22″N 62°04′48″E / 28.056°N 62.08°E / 28.056; 62.08Koordinat: 28°03′22″N 62°04′48″E / 28.056°N 62.08°E / 28.056; 62.08
Nagara anu keuna Iran, Pakistan, Uni Émirat Arab, India, Qatar
Korban: 35 maot

Hiji lini skala 7,8 narajang Saravan, hiji kota di Propinsi Sistan jeung Baluchestan, Iran, di wewengkon wates Iran-Pakistan dina 16 April 2013 tabuh 15:44 IRDT.[1][2][3][4][5][6]

Lini ieu lumangsung sababaraha poé sanggeus lini skala 6,3 nu narajang Iran beulah kidul-kulon.[7] Pamaréntah Iran ngalaporkeun yén lini ieu mangrupa lini nu pangkiatna dina 40 taun sanggeus lini Tabas taun 1978.[8]

Rujukan[édit | édit sumber]

Citakan:Lini 2013


Citakan:Iran-stub