Lini Sistan jeung Baluchestan 2013

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lini Sistan jeung Baluchestan 2013
Lini Sistan jeung Baluchestan 2013 is located in Iran
Lini Sistan jeung Baluchestan 2013
Tanggal 16 April 2013 (2013-04-16)
Wanci: 15:44 IRDT (UTC+04:30)
Kekuatan 7,8 Mw
Jero: 82.0 km (51.0 mi)
Épiséntrum: 28°03′22″N 62°04′48″E / 28.056°N 62.08°E / 28.056; 62.08Koordinat: 28°03′22″N 62°04′48″E / 28.056°N 62.08°E / 28.056; 62.08
Nagara anu keuna Iran, Pakistan, Uni Émirat Arab, India, Qatar
Korban: 35 maot

Hiji lini skala 7,8 narajang Saravan, hiji kota di Propinsi Sistan jeung Baluchestan, Iran, di wewengkon wates Iran-Pakistan dina 16 April 2013 tabuh 15:44 IRDT.[1][2][3][4][5][6]

Lini ieu lumangsung sababaraha poé sanggeus lini skala 6,3 nu narajang Iran beulah kidul-kulon.[7] Pamaréntah Iran ngalaporkeun yén lini ieu mangrupa lini nu pangkiatna dina 40 taun sanggeus lini Tabas taun 1978.[8]

Rujukan[édit | édit sumber]

Citakan:Lini 2013


Citakan:Iran-stub