Lologundre, Lahomi, Nias Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Lologundre
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kulon
KacamatanLahomi

Lologundre nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Lahomi, Kabupatén Nias Kulon, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Lahomi, Nias Kulon