Losari Lor, Losari, Cirebon

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Désa  Losari Lor
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Cirebon
Kacamatan Losari

Losari Lor nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Losari, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg