Lubok Batee, Ingin Jaya, Aceh Besar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Lubok Batee
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Besar
KacamatanIngin Jaya

Lubok Batee nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Ingin Jaya, Kabupatén Aceh Besar, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Ingin Jaya, Aceh Besar