Lubuk Pakam, Deli Serdang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Lubuk Pakam

Peta lokasi Kacamatan Lubuk Pakam
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Deli Serdang
Camat -
Lega 31,19 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 96.038 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Lubuk Pakam nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Deli Serdang, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Deli Serdang Citakan:Lubuk Pakam, Deli Serdang


Nuvola filesystems folder home.png