Lubuk Pakam, Deli Serdang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lubuk Pakam
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténDeli Serdang
Lega31,19 Kilométer pasagi
Pangeusi96.038 (2019) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.07.28
Désa/kalurahan-

Lubuk Pakam nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Deli Serdang, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Deli Serdang Citakan:Lubuk Pakam, Deli Serdang