Lubuk Paku, Batang Merangin, Kerinci

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Lubuk Paku
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténKerinci
KacamatanBatang Merangin

Lubuk Paku nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Batang Merangin, Kabupatén Kerinci, Propinsi Jambi, Indonésia.

Citakan:Batang Merangin, Kerinci


Gnome-home.svg