Lueng, Paya Bakong, Aceh Utara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Lueng
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Utara
KacamatanPaya Bakong

Lueng nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Paya Bakong, Kabupatén Aceh Utara, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Paya Bakong, Aceh Utara