Lueng Bata, Banda Aceh

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Lueng Bata

Peta lokasi Kacamatan Lueng Bata
Propinsi Acéh
Kota Banda Aceh
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Lueng Bata nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Banda Aceh, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Kota Banda Aceh Citakan:Lueng Bata, Banda Aceh


Nuvola filesystems folder home.png