Ménténg, Jakarta Pusat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ménténg
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Pusat
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri31.71.06
Désa/kalurahan-

Ménténg nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Jakarta Pusat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.