Ménténg Dalam, Tebet, Jakarta Selatan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Ménténg Dalam
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Selatan
KacamatanTebet

Ménténg Dalam nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Tebet, Kota Jakarta Selatan, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg