Ménténg Dalam, Tebet, Jakarta Selatan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kalurahan  Ménténg Dalam
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Selatan
Kacamatan Tebet

Ménténg Dalam nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Tebet, Kota Jakarta Selatan, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg