Métro Kibang, Lampung Wétan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Metro Kibang

Peta lokasi Kacamatan Metro Kibang
Propinsi Lampung
Kabupatén Lampung Timur
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Metro Kibang nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lampung Timur, Propinsi Lampung , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Lampung Timur Citakan:Metro Kibang, Lampung Timur


Nuvola filesystems folder home.png