Métro Kibang, Lampung Wétan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Metro Kibang
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiLampung
KabupaténLampung Wétan
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri18.07.10
Désa/kalurahan-

Metro Kibang nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lampung Wétan, Propinsi Lampung , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Lampung Wétan Citakan:Metro Kibang, Lampung Wétan