Métro Kidul, Métro

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Metro Selatan

Peta lokasi Kacamatan Metro Selatan
Propinsi Lampung
Kota Metro
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Metro Selatan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Metro, Propinsi Lampung , Indonésia.


Citakan:Kota Metro Citakan:Metro Selatan, Metro


Nuvola filesystems folder home.png