Madukara, Madukara, Banjarnegara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Madukara
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanjarnegara
KacamatanMadukara

Madukara nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Madukara, Kabupatén Banjarnegara, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg