Majalaya, Majalaya, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Majalaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanMajalaya

Majalaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Majalaya, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.