Majasétra, Majalaya, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Majasétra
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanMajalaya

Majasétra nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Majalaya, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.