Malakasari, Balééndah, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Malakasari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanBalééndah

Malakasari nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Balééndah, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg