Mama Gentur

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Ambox warning pn.svg Artikel ieu perlu dirapihkeun sangkan luyu jeung baku artikel Wikipédia.
Ngarapihkeun artikel bisa mangrupa ngabagi artikel kana paragraf atawa ngawikifikasi artikel.
Sanggeus dirapihkeun, Anjeun bisa ngahapus ieu talatah.

Mama Gentur atawa lengkepna Mama Ajengan Ahmad Syatibi Gentur Cianjur nyaéta salah sahiji sosok ulama tanah Pasundan anu Al-'Alim, Al-'Allamah, Al-Kamilil-Wara

Sumber[édit | édit sumber]


Nulis.jpg


Replace this image male.svg