Mampang Prapatan, Jakarta Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mampang Prapatan
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Kidul
Lega7,73 Kilométer pasagi
Pangeusi146.741 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri31.74.03
Désa/kalurahan-

Mampang Prapatan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Jakarta Kidul, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.