Mandala, Dukupuntang, Cirebon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Mandala
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanDukupuntang

Mandala nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Dukupuntang, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg