Lompat ke isi

Mandalahaji, Pacét, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Mandalahaji
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Mandalahaji
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanPacét

Mandalahaji nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pacét, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.