Mandiraja, Banjarnegara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Mandiraja
Kecamatan mandiraja.jpg

Peta lokasi Kacamatan Mandiraja
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatén Banjarnegara
Camat Drs Paryono
Lega 52,61 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 63.679 (2010) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan 1.210 jiwa/km
Kalurahan/désa 16

Mandiraja nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Banjarnegara, Propinsi Jawa Tengah , Indonésia. Mandiraja mangrupa kota panggedena nomer 2 di kabupaten Banjarnegara saatos kecamatan Banjarnegara, kecamatan Mandiraja diwangun ku 16 desa 386 RT jeung 72 RW, pusat pamarentahan kecamatan anu Aya di desa Mandirajakulon.

<!--

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Babagéan Administratif[édit | édit sumber]

Sajarah[édit | édit sumber]

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Géografis[édit | édit sumber]

Démografi[édit | édit sumber]

Dumasar Kana sensus penduduk 2010, penduduk kecamatan Mandiraja ieu mangrupa 63.679 jiwa. Teras ningkat ka 65.092 jalmi Dina 2016. Mandiraja mangrupa kecamatan anu pang populerna ka-3 di kabupaten Banjarnegara saatos kecamatan punggelan jeung purwanegara.

Transportasi[édit | édit sumber]

Poténsi[édit | édit sumber]

Pertanian[édit | édit sumber]

Perkebunan[édit | édit sumber]

Wisata[édit | édit sumber]

 t·s·é 
Kabupatén Banjarnegara, Jawa Tengah
Lambang Kabupatèn Banjarnegara

Kecamatan: Banjarmangu | Banjarnegara | Batur | Bawang | Kalibeninng | Karangkobar | Madukara | Mandiraja | Pagentan | Pagedongan | Pandanarum | Pejawaran | Punggelan | Purwanegara | Purworejo Klampok | Rakit | Sigaluh | Susukan | Wanadadi | Wanayasa



Nuvola filesystems folder home.png