Mandiraja, Banjarnegara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mandiraja
Peta lokasi Kacamatan Mandiraja
Peta lokasi Kacamatan Mandiraja
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanjarnegara
Lega52,61 Kilométer pasagi
Pangeusi63.679 (2010, Sensus Penduduk Indonesia 2010) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan1.210 jiwa/km
Kode Kemendagri33.04.03
Désa/kalurahan16

Mandiraja nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Banjarnegara, Propinsi Jawa Tengah , Indonésia. Mandiraja mangrupa kota panggedena nomer 2 di kabupaten Banjarnegara saatos kecamatan Banjarnegara, kecamatan Mandiraja diwangun ku 16 desa 386 RT jeung 72 RW, pusat pamarentahan kecamatan anu Aya di desa Mandirajakulon.

<!--

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Babagéan Administratif[édit | édit sumber]

Sajarah[édit | édit sumber]

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Géografis[édit | édit sumber]

Démografi[édit | édit sumber]

Dumasar Kana sensus penduduk 2010, penduduk kecamatan Mandiraja ieu mangrupa 63.779 jiwa. Teras ningkat ka 65.515 jalmi Dina 2019. Mandiraja mangrupa kecamatan anu pang populerna ka-4 di kabupaten Banjarnegara saatos kecamatan punggelan, purwanegara jeung banjarnegara

Transportasi[édit | édit sumber]

Poténsi[édit | édit sumber]

Pertanian[édit | édit sumber]

Perkebunan[édit | édit sumber]

Wisata[édit | édit sumber]