Mangkubumi, Tasikmalaya

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Mangkubumi

Peta lokasi Kacamatan Mangkubumi
Propinsi Jawa Barat
Kota Tasikmalaya
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Mangkubumi nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.




Nuvola filesystems folder home.png