Mapag Perang Bharata

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Mapag Perang Bharata  
Panulis Ahmad Bakri
Nagara Indonesia
Basa Basa Sunda
Rupa novél
Nu medalkeun Kiblat Buku Utama
Kaping dimedalkeun 2003

Mapag Perang Bharata nyaéta novél anu ditulis dina basa Sunda ku Ahmad Bakri. Ieu buku novél téh dipedalkeun munggaran taun 2003 ku penerbit Kiblat Buku Utama.


Nulis.jpg