Marília Pêra

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Marília Pêra

Marília Marzullo Pêra (gumelar di Rio de Janeiro, Brasil, 22 Januari 1943 – tilar dunya di Rio de Janeiro, 5 Désémber 2015 dina umur 72 taun) atawa nu leuwih kasohor ku sebutan Marília Pêra nyaéta saurang aktris.[rujukan?]


Replace this image male.svg