Margaasih, Cicaléngka, Bandung

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Margaasih
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanCicaléngka

Margaasih nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cicaléngka, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg