Lompat ke isi

Margahurip, Banjaran, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Margahurip
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Margahurip
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanBanjaran

Margahurip nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Banjaran, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.