Margasenang, Margacinta, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Kalurahan  Margasenang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBandung
KacamatanMargacinta

Margasenang nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Margacinta, Kota Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg