Margasuka, Babakanciparay, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Margasuka
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBandung
KacamatanBabakanciparay

Margasuka nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Babakanciparay, Kota Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg