Maronggé, Tomo, Sumedang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Maronggé
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanTomo

Maronggé nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tomo, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.