Maruyung, Pacét, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Maruyung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanPacét

Maruyung nyaéta salasahiji désa di kacamatan Pacét, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.