Masjid Ageung Semarang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Masjid Ageung Semarang atawa Masjid Ageung Jawa Tengah nyaéta masjid anu aya di Sambirejo, Gayamsari, Semarang, propinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Masjid ieu diwangun ti taun 2001 nepi ka 2006. Masjid ieu diwangun dina patempatan saluas 10 héktar. Masjid ieu diresmikeun ku Présidén Indonésia, Susilo Bambang Yudhoyono, dina kaping 14 Novémber 2006.

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Allah-green.svg