Matang Cut, Baktiya, Aceh Utara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Matang Cut
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Utara
KacamatanBaktiya

Matang Cut nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Baktiya, Kabupatén Aceh Utara, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Baktiya, Aceh Utara