Matang Sentang, Seruway, Aceh Tamiang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Matang Sentang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tamiang
KacamatanSeruway

Matang Sentang nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Seruway, Kabupatén Aceh Tamiang, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Seruway, Aceh Tamiang


Gnome-home.svg