Mayak, Cibeber, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Mayak
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanCibeber

Mayak nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cibeber, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg