Mekarjaya, Arjasari, Bandung

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Mekarjaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanArjasari

Mekarjaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Arjasari, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg