Mekarjaya, Ciomas, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Mekarjaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanCiomas

Mekarjaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ciomas, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg