Mesidah, Bener Meriah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mesidah
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténBener Meriah
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri11.17.09
Désa/kalurahan-

Mesidah nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Bener Meriah, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Mesidah, Bener Meriah