Mesuji, Mesuji

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Mesuji

Peta lokasi Kacamatan Mesuji
Propinsi Lampung
Kabupatén Mesuji
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Mesuji nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Mesuji, Propinsi Lampung , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Mesuji Citakan:Mesuji, Mesuji


Nuvola filesystems folder home.png