Meureudu, Pidie Jaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Meureudu
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténPidie Jaya
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri11.18.01
Désa/kalurahan-

Meureudu nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Pidie Jaya, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Meureudu, Pidie Jaya