Michael Kelly

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Michael Kelly
Kelly in February 2011
GumelarMichael Joseph Kelly Jr.
22 Méi 1969 (1969-05-22) (yuswa 51)
Philadelphia, Pennsylvania, Amerika Sarikat[1]
PadumukanNew York City, New York, A.S.
PagawéanActor
Taun aktip1994-ayeuna
PasanganKaryn Kelly (m. 2005)
Anak2

Michael Joseph Kelly (gumelar 22 Méi 1968; umur 52 taun) mangrupikeun aktor kabébasan Amérika Serikat. Ngaranna dipikiran ngaliwatan peranna dina pilem Changeling, Dawn Of The Dead, Law Abiding Citizen, The Adjustment Bureau, Chronicle, jeung Now You See Me. Anjeunna ogé némbongan dina ministereries Generation Kill, Criminal Minds, Criminal Minds: Suspect Behavior, jeung House of Cards.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Michael Kelly". Biography. Diakses tanggal 10 December 2017. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg