Mike Myers

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mike Myers
OC
GumelarMichael John Myers
25 Méi 1963 (1963-05-25) (yuswa 57)
Scarborough, Ontario, Kanada
KabangsaanCanadian[1]
PagawéanAktor, komedia, sutradara, produser
Taun aktip1973–ayeuna
PasanganRobin Ruzan (m. 1993; div. 2006)
Kelly Tisdale
(m. 2010)
Anak3
KulawargaPaul Myers (brother)

Michael John "Mike" Myers (gumelar di Scarborough, Ontario, 25 Méi 1963; umur 57 taun) mangrupa aktor lalaki, pelawak, sareng panulis skenario asal Kanada. Anjeunna janten kasohor nalika maén dina film utami sapertos Wayne's World, Austin Powers, Shrek jeung The Love Guru. Anjeunna lahir di Scarborough, Ontario. Anjeunna parantos damel di industri pilem ti saprak 1985.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Paul Harrison (2005). Mike Myers. Heinemann-Raintree Library. p. 7. ISBN 978-1-4109-1088-2. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg
Wikiquote logo
Wikiquote mibanda cutatan-cutatan nu patali jeung artikel ieu dina kaca