Mizuho, Gifu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Mizuho
瑞穂市
Lokasi Mizuho
Mizuho aya di Gifu, Jepang.
Lokasi
Nagara Jepang
Wewengkon Chūbu
Préfektur Gifu
Karakter fisik
Area 28,18 km² (10,9 sq mi)
Lokasi 35°24′N 136°41′E
Lambang
Tangkal Sakura
Kembang Hydrangea
Kantor Pamarentahan Mizuho
Alamat 〒501-0293
1288 Beppu, Mizuho-shi, Gifu-ken
Nomer telpon 058-327-4130
Ramatloka resmi: Kota Mizuho

Kota Mizuho (瑞穂市 Mizuho-shi?) nyaéta hiji kota nu aya di Préféktur Gifu, Jepang.

Dina taun 2003, populasina 50,008 tur kapadetanna 1,706.56 jiwa per km². Legana nyaéta 28.21 km².

Geografi[édit | édit sumber]

Wates kota jeung distrik[édit | édit sumber]

Sajarah[édit | édit sumber]

Kota ieu diadegkeun dina 1 Méi, 2003, ku ngahijina Hozumi jeung Sunami.

Lembaga atikan[édit | édit sumber]

Universitas, Sekolah Tinggi[édit | édit sumber]

  • Universitas Asahi

Patali marga[édit | édit sumber]

Kareta api[édit | édit sumber]

Jalan nasional[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan


Nulis.jpg